Centrul pentru persoanele cu handicap Țuicani Moreni reintră în administrarea CJ Dâmbovița. Planuri pentru investiții cu bani europeni

Publicitate

Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani Moreni a reintrat în administrarea Consiliului Județean Dâmbovița, după 12 ani!

Acest lucru va fi de bun augur pentru instituție, în special pentru că șeful administrației județene dorește deja accesarea de bani europeni pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Centrului.

Încă de astăzi, 3 ianuarie, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a dorit să stea de vorbă cu personalul centrului, astfel că a avut deja loc prima întâlnire..

”Am vrut să stau de vorbă cu angajații centrului, având în vedere că instituția în care lucrează a intrat de anul acesta în administrarea Consiliului Județean Dâmbovița prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

I-am asigurat de tot sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița și, având în vedere sursele de finanțare europene care pot fi accesate începând de anul acesta, le-am promis că, împreună, vom găsi găsi cele mai bune soluții pentru a introduce Centrul de Recuperare și Reabilitare a Persoanelor cu Handicap de la Țuicani într-un amplu proiect de reabilitare, modernizare și dotare”.

În prezent, la Centrul Țuicani Moreni se asigură servicii rezidențiale, educative și de recuperare pentru 125 de persoane, cu vârste între 18 și 45 de ani, persoane cu handicap mintal, neuropsihic asociate și cu handicap locomotor în proporție de 5,6% .

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!