Centrul Cultural Flacăra Moreni prinde tot mai mult contur! Clădirea emblematică, în plin proces de reabilitare și modernizare

Publicitate

Centrul Cultural Flacăra Moreni prinde tot mai mult contur! În această perioadă, clădirea din orașul de pe malul Cricovului se află în plin proces de reabilitare și modernizare.

După întreaga reabilitare a clubului, morenarii se vor putea bucura de o instituție de cultură realizată la standarde europene. Proiectul este finanţat din fonduri europene prin Programul Operaţional Regional și are o valoare de 8.590.000 lei (fără TVA). Termenul de execuție va fi de 19 luni (din care 3 luni proiectare şi 16 luni execuţia propriu-zisă a lucrărilor).

„Noul Centru Cultural din municipiul Moreni prinde contur. Lucrările de reabilitare și modernizare de la Clubul Flacăra sunt în plină desfășurare, acestea executându-se conform graficului și a parametrilor tehnici.
Lucrările sunt finanțate prin Programul Operațional Regional și se desfășoară în cadrul componentei ,,Reabilitare şi modernizare Club Flacăra Moreni” – investiție publică inclusă în proiectul ,,Îmbunătăţirea calităţii vieţii populaţiei în municipiul Moreni”.
Construcţia cu destinaţie administrativă şi social-culturală se va transforma în ,,Centrul Cultural Flacăra Moreni”. Obiectivele specifice sunt: reabilitarea unei clădiri care dobândeşte funcţiunea de Club cultural educaţional – recreativ; echiparea clubului cultural în vederea asigurării, în regim tehnologic şi de eficienţă energetică de ultimă generaţie, a serviciilor educaţional – recreative; creşterea atractivităţii municipiului Moreni prin crearea şi amenajarea unei zone cultural – recreative”, se arată într-un comunicat al Primăriei municipiului Moreni.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!