Centru medical modern, inaugurat la Tătărani, pe Valea Dâmboviței

Publicitate

Vești bune pentru infrastructura medicală dâmbovițeană, unde astăzi a fost inaugurat un nou centru medical

Este vorba despre satul Căprioru, comuna Tătărani, care are de astăzi un centru medical modern.

Oamenii au de acum, aproape de casă, o farmacie, cabinete pentru doi medici de familie, dar și un modern cabinet stomatologic, astfel încât să beneficieze de servicii medicale cât mai bune.

”Locuitorii din comunele dâmbovițene au nevoie de condiții asemănătoare celor din mediul urban, iar primarii trebuie să facă tot ce le stă în putință pentru ca acest lucru să devină realitate.

Cel mai bun exemplu a fost dat astăzi de administrația comunei Tătărani și primarul Pătru Constantin: în satul Căprioru a fost inaugurat unul dintre cele mai moderne centre medicale de pe Valea Dâmboviţei.

Felicit echipa Primăriei Tătărani pentru această realizare!

Le voi fi alături, în permanență, celor care investesc pentru binele comunităților lor”, a declarat președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Întregul proiect are o valoare de aproximativ 1.130.000 de lei. Din această sumă, primăria Tătărani a contribuit cu 147.000 de lei, 983.000 de lei fiind asigurați prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

La eveniment, alături de președintele CJD s-au mai aflat deputații Carmen Holban și Radu Popa, dar și secretarul de stat în Ministerul Transporturilor, Ionuț Săvoiu.

 Din comună au participat primarul Constantin Pătru, membri ai Consiliului Local și numeroși localnici, beneficiari ai proiectului.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!