Centru de vaccinare împotriva COVID-19 în comuna Petrești. Oamenii se pot vaccina cu serul Johnson & Johnson în zilele de luni, miercuri și vineri

Publicitate

Veste excelentă pentru locuitorii din vestul județului Dâmbovița și nu numai! Începând de astăzi, aceștia se pot vaccina împotriva COVID-19 și la centrul de vaccinare din cadrul C.M.I. Dr. Temeliescu Cristian-Dan, din satul Greci, comuna Petrești.

În cadrul acestui centru, cei care vor să se imunizeze o pot face cu serul Johnson &Johnson, în zilele de luni, miercuri și vineri, între orele 12.00 – 13.00 și să dețină cartea de identitate, potrivit unui anunț al Primăriei Petrești.

„Începând din data de 07 mai 2021, cetățenii se pot vaccina împotriva virusului SARS-COV-2 la centrul de vaccinare din cadrul C.M.I. Dr. Temeliescu Cristian –Dan din satul Greci, comuna Petrești.

Primăria Comunei Petrești face apel către toți cetățenii care vin să se vaccineze cu vaccinul Johnson & Johnson la acest centru să țină cont de programul de lucru și intervalul orar în care se pot vaccina: luni, miercuri și vineri, între orele 12.00 și 13.00 și să dețină cartea de identitate, în acest fel se poate evita aglomerația în cadrul dispensarului medical din satul Greci, comuna Petrești.

Personalul face toate eforturile pentru a desfășura procesul de vaccinare rapid și în siguranță, dar avem nevoie și de implicarea și înțelegerea membrilor comunității.

Totodată, atragem atenția că nu se pot vaccina în cadrul centrului decât 10 persoane pe zi în 2 serii.

Vaccinul  cu serul Johnson & Johnson se va face o singură dată.

Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centru de la C.M.I Dr. Temeliescu Cristian –Dan din satul Greci poate fi obținută la numărul de telefon 0767 463 167.

Împreună reușim să ne vaccinăm rapid și în siguranță!”, a reiese dintr-un anunț al Primărie Comunei Petrești.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!