Cel mai nou și spectaculos parc din Târgoviște, aproape de faza de recepție!

Publicitate

Lucrările la parcul din apropierea Dâmbovița Mall se apropie de final. Noua investiție, realizată din fonduri europene nerambursabile, va intra săptămâna viitoare în faza de recepție, potrivit autorităților locale.

“Cel mai nou și mai spectaculos parc din Târgoviște! Investiția care vizează parcul de la fosta UM Gară, din vecinătatea Dâmbovița Mall, realizat de către administrația locală din fonduri europene nerambursabile, va intra săptămâna viitoare în faza de recepție.

Peste 14 000 mp de spațiu verde, aproximativ 500 de arbori și arbuști din specii rășinoase și foioase, sistemul automat de irigații, iluminatul ambiental modern, piațeta și fântâna arteziană, locul de joacă și de fitness, biblioteca în aer liber, aleile pietonale și pistele pentru biciclete reprezintă numai câteva dintre reperele unei investiții publice care completează o zonă în plină dezvoltare ce cuprinde deja Dâmbovița Mall, drum pe 4 benzi, rețea de iluminat public și rețea de canalizare”, a transmis pe Facebook, Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!