Cei mai inteligenți elevi din Dâmbovița, recompensați cu premii în bani de Consiliul Județean

Publicitate

Veste excelentă pentru elevii olimpici din județul Dâmbovița! Astăzi, Consiliul Județean Dâmbovița a alocat suma de 165 000 de lei pentru școlarii care au obținut rezultate remarcabile în cadrul olimpiadelor naționale.

Conform unei informări a CJ Dâmbovița, în anul școlar 2019-2020, numai puțin de 1 033 de elevi au luat parte la etapele județene ale concursurilor și olimpiadelor școlare. În schimb, 455 dintre aceștia au obținut primele locuri la disciplinele teoretice, iar alți 578 au înregistrat rezultate deosebite la disciplinele sportive de echipă.

“Consiliul Județean Dâmbovița a alocat astăzi, din bugetul propriu, suma de 165 000 lei, pentru premierea elevilor cu rezultate bune la olimpiadele naționale. Este vorba despre 1 033 de tineri dâmbovițeni, care au participat la fazele județene ale concursurilor și olimpiadelor școlare, desfășurate în anul școlar 2019-2020, înainte de instituirea stării de urgență. Dintre aceștia, 455 de elevi s-au clasat pe locurile fruntașe la disciplinele teoretice, iar 578 au obținut performanțe la disciplinele sportive de echipă.

Aflat la final de mandat, președintele Alexandru Oprea îi felicită pe elevii meritoși, făcând precizarea că, de-a lungul perioadei în care a condus Consiliul Județean Dâmbovița, și-a făcut o prioritate din sprijinirea procesului educațional dâmbovițean și răsplătirea celor care au depus eforturi în acest sens, fie că este vorba despre elevi sau cadre didactice”, se arată într-un comunicat al CJ Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!