Cei cinci elevi de 10 ai Târgoviștei, recompensați și felicitați de conducerea primăriei. “Ne fac mândri că suntem târgovișteni”

Publicitate

Cinci elevi merituoși ai Târgoviștei, premiați de administrația municipală!
Patru dintre ei – Dinu Antonia de la Colegiul Național „Constantin Carabella”, Forausberger Teodor de la Școala Gimnazială „Coresi”, Mănguță Iasmina de la Colegiul Național „Constantin Carabella” și Bănică Horia de la Școala Gimnazială „Coresi”  – au obținut media 10 anul acesta la Evaluarea Națională, iar Stoica Andreea – absolventă a Colegiului Național ”Ienăchiță Văcărescu”  – este singurul elev de 10 la Bacalaureatul 2019 în Dâmbovița.

Cei cinci elevi de 10 ai examenelor 2019 au primit recompense în bani, buchete de flori și multe felicitări din partea conducerii Primăriei Târgoviște. „Sunt copii care învață la unitățile de învățământ din municipiul Târgoviște și care ne fac mândri că suntem târgovișteni. Sunt convins că vor avea un viitor extraordinar… Ne mândrim cu ei și sunt convins că îi vom întâlni și cu alte ocazii și cu alte realizări importante”, a declarat la festivitate primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!