Cea mai proastă veste pentru industria HoReCa din București: Restaurantele, cafenelele, cinematografele și teatrele se închid la interior de astăzi

Publicitate

Cafenelele, restaurantele, cinematografele și teatrele din București se închid, a decis Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență. În jurul școlilor trebuie purtată mască.

Prefectul Capitalei a anunțat, marți, noi măsuri de restricții care vor intra în vigoare începând de astăzi în București, în contextul creșterii vertiginoase a cazurilor de COVID-18.

Restaurantele, cafenelele, cinematografele, teatrele, sălile de spectacol din București se închid, iar purtarea măștilor devine obligatorie în jurul școlilor, pe o rază de 100 metri, a decis Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență. De asemenea vor fi închise și saloanele de evenimente , a anunțat prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu. Restaurantele și cafenelele din interiorul hotelurilor și altor unități de cazare pot funcționa pentru clienții cazați în acestea.

Prefectul a precizat că aceste restricții rămân în vigoare până în momentul în care rata de incidență a cazurilor de coronavirus la mia de locuitori în 14 zile scade sub 1,5. Acesta a mai spus că, dacă nu scade rata sub 1,5, aceste măsuri nu se vor relaxa și că sunt avute în vedere și alte restricții.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!