Cea mai mare creșă din Târgoviște, în faza de recepție. Unitatea va fi deschisă luna viitoare, cu o capacitate dublă

Publicitate

Cu o suprafață desfășurată construită a unității antepreșcolare depășind 2000 mp, Creșa nr. 16 a făcut recent obiectul unei investiții cu finanțare prin PNDL.

”Astfel, în cadrul proiectului cu titlul Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare) modernizare și echipare Creșa nr. 16, s-au realizat atât reabilitarea totală a corpului existent de clădire, cât și construirea unei extinderi, clădire nouă, formată din două corpuri, cu regim de înălţime P, respectiv P+1 E, beneficiind de acces separat din exterior, vestiare filtru, spaţiu de joacă multifuncţional şi loc de luat masa, instalație de avertizare în caz de incendiu, monitorizare video, grupuri sanitare si câte două încăperi de dormit”, a declarat primarul municipiului, Cristian Stan.

După finalizarea intervențiilor, capacitatea creșei s-a dublat, o veste excelentă pentru părinții târgovișteni care se plâng de lipsa locurilor în astfel de unități destinate prichindeilor.

Vă reamintim că valoarea contractului de lucrări a fost de 5.648.958,11 lei,  fără TVA, iar finanțarea investiției a fost asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Edilul a mai informat că activitatea creșei în noua locație va fi reluată luna viitoare.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!