Cea mai bună la categoria 55 de kilograme! Dâmbovițeanca Simona Ionescu, campioană a României la lupte U23!

Publicitate

Așa arată mentalitatea de campioană! Revenire de senzație pentru o luptătoare din Dâmbovița după ce a avut parte o accidentare teribilă, în urmă cu aproape 4 luni. Week-end-ul trecut, Simona Ionescu, sportivă legitimată la CSM Târgoviște, a devenit campioană a României la U23.

Sportiva antrenată de Georgiana Filip a obținut la Târgu Mureș una dintre cele mai frumoase victorii din carieră. Talentata sportivă a luptat perfect la această competiție, în limitele categoriei 55 de kilograme. Dâmbovițeanca a intrat în posesia aurului și a titlului național după ce și-a învins toate adversarele care i-au ieșit în cale la ediția din acest an concursului destinat luptătorilor U23.

„Simona este Campioana României la categoria de 55kg. În acest weekend Simona a participat alături de antrenorul său, Georgiana Filip la Campionatul Național de Seniori U23, care a strâns cei mai buni sportivi din țară la Târgu Mureș.

Toate meciurile au venit cu o mare presiune asupra sportivei noastre, mai ales că aceasta s-a întâlnit cu adversare în fața cărora a cedat cu o săptămână în urmă, însă acest lucru nu a fost descurajator, ba din contră, a mobilizat-o și a făcut-o să câștige detașat.

Putem spune doar că Simona este un munte de ambiție și ne demonstrează asta de fiecare dată când are ocazia. Este o mândrie că acest titlu a ajuns la Târgoviște, și că a fost adus de tine! Felicitări Simona pentru acest rezultat deosebit și bineînțeles felicitări și antrenorului Georgiana Filip!”, se arată într-un comunicat al clubului târgoviștean.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!