Cazurile de COVID-19 închid noi școli și grădinițe din Dâmbovița! Unități din alte patru localități au trecut la scenariul roșu

Publicitate

Noi școli și grădinițe din Dâmbovița au intrat în scenariul roșu, total sau parțial!

În contextul creșterii cazurilor noi de COVID-19 în aceste localități, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița a emis o nouă hotărâre în urma avizului Direcției de Sănătate Publică.

Astfel, următoarele unități de învățământ vor desfășura cursurile exclusiv online:

Școala Gimnazială „Mareșal Constantin Prezan” Butimanu va funcţiona în scenariul 3 (rata de incidență a localității 3,65/1.000 locuitori).

Grădinița cu Program Normal nr. 1 Butimanu va funcţiona  în scenariul 3 (rata de incidență a localității 3,65/1.000 locuitori).

Grădinița cu Program Normal nr. 2 Sterianu, Butimanu va funcţiona în scenariul 3 (rata de incidență a localității 3,65/1.000 locuitori).

Până la data de 28.10.2020, inclusiv, clasa a IX-a B din cadrul Școlii Gimnaziale Speciale Târgovişte va funcţiona în scenariul 3.

Până la data de 27.10.2020, inclusiv, clasele a V-a, a VI-a, a VII-a și a VIII-a din cadrul Școlii Gimnaziale Vulcana Pandele vor funcționa în scenariul 3.

Până la data de 29 octombrie 2020, inclusiv, clasa a III-a B din cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1  I.L. Caragiale va funcționa în scenariul 3.

În situaţia în care până la datele menţionate, D.S.P. Dâmboviţa nu semnalează niciun impediment, efectele prezentei hotărâri încetează şi activitatea claselor/ unităţilor şcolare menţionate mai sus va fi reluată potrivit scenariului anterior.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!