Cazuri noi de coronavirus în sudul Dâmboviței! Două persoane de etnie romă din Potlogi, confirmate cu COVID-19

Publicitate

Noi cazuri de coronavirus în partea sudică a județului Dâmbovița! Marți după-amiază au fost confirmate cu COVID-19  două persoane de etnie romă din comuna Potlogi.

Este vorba de doi bărbați, unul de 61 de ani din satul Românești, iar altul în jur de 25 de ani, din satul Potlogi. Ambii bărbați au fost transportați la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Târgoviște.

“Într-adevăr, ieri, au fost depistate două  persoane infectate cu COVID-19. În legătură cu aceste cazuri ne-au anunțat cei de la DSP Dâmbovița. Sunt infectați doi bărbați de etnie romă. Ambii au fost internați la secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean din Târgoviște. În schimb, cu rudele și cunoscuții acestora s-au luat anumite măsuri de protecție. Medicul de familie și polițiștii au transmis tuturor rudelor acestora să rămână izolați în case. De asemenea, astăzi la ora 14.00, la noi în comună, vor ajunge reprezentanții DSP Dâmbovița pentru o anchetă epidemiologică”, ne-a transmis Nicolae Catrina, primarul comunei Potlogi.

Numărul persoanelor infectate cu COVID-19 la Potlogi se ridică la 3

Până acum, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în comuna Potlogi se ridică la 3. Înaintea celor doi bărbați a mai fost confirmată o femeie care a lucrat la Centrul de Bătrâni de la Ghergani. “La noi în comună există trei persoane cu COVID-19. Până la depistarea celor doi bărbați mai exista o fată care lucra la Centrul de Bătrâni de la Răcari. Și ea este internată la secția de Boli infecțioase a Spitalului Județean din Târgoviște. Ea nu prezintă simptome. S-a aflat o bună perioadă în izolare. La început a fost testată negativ, iar după al doilea test a ieșit pozitiv. Cum a ieșit pozitiv a fost internată la spital. Familia ei se află în izolare”, a mai precizat edilul din Potlogi.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!