Cazul elevului de clasa a III-a acuzat de agresivitate, tot mai departe de a avea o rezolvare! Reacția directorului CJRAE Dâmbovița: “Nu este un copil agresiv. E un copil cu care se poate desfășura”

Publicitate

Cazul elevului dâmbovițean de clasa a III-a acuzat de agresivitate continuă să nu aibă încă o rezolvare. Instituțiile răspunzătoare continuă să rămână impasibile și să nu pună niciuna punctul pe I, așa cum ar trebui să fie normal. De zile bune, nimeni nu se face răspunzător, iar cazul este pasat dintr-o parte în alta, așa cum a elevul a fost mutat de la o școală la alta în ultimii ani.

Joi după-amiază, părinții elevilor de la Școala Valea Voievozilor au ieșit din nou în stradă pentru a protesta cu privire la faptul că nu sunt de acord cu mutarea elevului agresiv de la Școala “Coresi” Târgoviște la unitatea școlară din comuna Răzvad.

Tot,  joi, reprezentantul Centrului de Resurse Educaționale din Dâmbovița a transmis că elevul a fost evaluat și nu are nicio problemă de natură comportamentală.

“Nu este un copil agresiv! În săptămâna aceasta, toți colegii care au lucrat cu el au spus că este un copil cu care se poate desfășura”, a transmis Eugenia Șetreanu, directorul general al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională.

Părinții Școlii Generale din Valea Voievozilor  refuză să își mai trimită copiii la școală din cauza elevului agresiv.

Se pare că, în această săptămână, începând de luni, de 6 martie, elevul cu probleme de comportament a fost singur în școală, iar învățătoarea i-a predat doar lui, scrie edupedu.ro. În clasa în care în care învață acest copil se află 11 elevi. Părinții tuturor elevilor din școală au constituit un grup și au refuzat de la bun început să-și lase copiii la cursuri, atâta timp cât elevul problemă se va afla în școală.

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!