Caz șocant! Un bărbat și-a sechestrat și bătut fosta concubină într-o pădure. Agresorul a fost reținut

Publicitate

Caz șocant în localitatea Clejani, județul Giurgiu, acolo unde un bărbat a fost arestat după ce și-a sechestrat și lovit fosta concubină într-o pădure. Alarma a fost dată chiar de victimă, care în dimineața zilei de vineri a reușit să anunțe autoritățile și să-l denunțe pe individ.

Aceasta le-a spus polițiștilor că joi seara a fost luată cu forța de fostul concubin, i s-a distrus telefonul mobil și a fost dusă într-o pădure din zonă unde a fost agresată în repetate rânduri.

În urma sesizării făcute de femeie, polițiștii Secției nr.6 Mihăilești s-au deplasat la fața locului și au constatat că cele declarate se confirmă, în sensul că, fostul concubin, un bărbat, de 37 de ani, din comuna Clejani, ar fi agresat-o fizic într-un autoturism, apoi i-ar fi distrus telefonul mobil, continuând să o agreseze fizic într-o zonă împădurită, până în dimineața zilei de 1 aprilie a.c, a transmis biroul de presă al IPJ Giurgiu.

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului în cauză, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, persoana – bănuită de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și distrugere – a fost identificată, ca fiind un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Podul Doamnei, comuna Clejani.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, a fost prezentat instanței de judecată cu propuneri procedurale, iar în cele din urmă a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!