Caz șocant! Un bărbat a scăpat din mâinile criminalului prefăcându-se…mort! Era pe cale să fie ucis pentru doi lei

Publicitate

Un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din Timiș, a scăpat ca prin minune de moarte, prefăcându-se…mort. Totul a început când acesta s-a trezit în casă cu un alt bărbat, o cunoștință cu care se ajuta la treburile gospodărești și cu care cinstea apoi un pahar de alcool, acesta cerându-i doi lei pentru a-și lua un pachet de țigări, scrie Adevărul.ro.

Bătrânul a refuzat să-i ofere suma cerută, spunându-i că nu are bani. Atunci, agresorul, acesta în vârstă de 55 de ani, a început să-l lovească cu palmele peste față. În cele din urmă, a luat o pernă, cu dimensiunile aproximative de 100 x 80 cm, pe care i-a pus-o deasupra feței, ținând apăsat circa 2 minute, potrivit sursei citate.

Victima a reușit să ia puțin aer, băgând mâna sub pernă, însă, pentru a scăpa de furia agresorului, s-a prefăcut că a decedat, lăsând corpul moale. “Gata, l-am omorât!”, a strigat inculpatul când și-a văzut victima fără suflare, potrivit Adevărul.ro.

După ce agresorul s-a îndepărtat de el, bătrânul s-a ridicat și l-a împins. Bărbatul de 55 de ani s-a speriat și a fugit imediat din locuință. Atunci, victima a avut posibilitatea de a alerta vecinii pentru a-i veni în ajutor.

După ce a fost prins, agresorul a primit o primă sentință de 9 ani cu executare, scrie Adevărul.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!