Caz șocant, pe masa anchetatorilor. Un fost angajat susține că pacienți cu COVID, în stare gravă, au fost uciși în Secția ATI a Spitalului Județean Sibiu

Publicitate

Caz șocant, pe masa anchetatorilor din județul Sibiu.

Procurorii au deschis astăzi un dosar penal pentru omor, în cazul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, unde, potrivit unui ziar loc, un fost angajat al Spitalului de Urgență din Sibiu (numit ”Domnul S.”) a povestit, sub protecția anonimatului, că în secția de Terapie Intensivă au fost omorâți oameni cu COVID-19, aflați în stare gravă.

”Mai mult, bărbatul recunoaște că el însuși a ucis”, scrie presa centrală.

”Deocamdată ne-am sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de omor. Se fac cercetări in rem”, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ion Veștemean, citat de Digifm.

Sursa a declarat pentru presa locală din Sibiu că atât el, dar şi alte cadre medicale, ar fi ucis pacienţi cu COVID-19.

Persoana care susține că situații de o gravitate absolută s-ar fi petrecut în secția ATI de la SJU Sibiu a dezvăluit că ”în această secţie ar fi fost sedaţi de la început, în condiţiile în care aşa ceva este fatal pentru cei cu infecţii respiratorii. De asemenea, aceşti pacienţi ar fi fost efectiv legaţi de pat, de mâini şi de picioare, în poziţia cu faţa în sus, în momentul în care nu mai puteau respira şi începeau să se agite”, scrie Agerpres.

Articolul a fost publicat în turnulsfatului.ro în data de 7 martie, sub titlul ”Și eu am omorât oameni!” Dezvăluiri șocante din secția ATI COVID a Spitalului Județean”.

Articolul cutremurător îl găsiți la următorul link:  https://www.turnulsfatului.ro/2021/03/07/rdquo-si-eu-am-omorat-oameni-rdquo-dezvaluiri-socante-din-sectia-ati-covid-a-spitalului-judetean-180535

Sursă foto: Digi 24

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!