Caz şocant! O tânără a fost sechestrată, bătută şi violată de o familie. A fost lovită chiar şi de copiii răpitorilor

Publicitate

Ştefan Khalil
Incredibil chinul prin care a trecut o tânără, care a fost sechestrată într-un apartament din Brașov, timp de 10 zile. Victima a căzut în plasa unui bărbat pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare. Mai mult, întreaga familie a suspectului au lovit-o și au chinuit-o, chiar și copiii minori ai bărbatului au bătut-o pe femeie.

Coșmarul pentru femeia în vârstă de 31 de ani a început în primele zile ale lunii septembrie. Bărbatul cu care a vorbit pe internet este un recidivist din Brașov, care a fost eliberat condiționat. Acesta a folosit metoda de,, Loverboy’’ și atunci când a abodat-o pe femeia ce avea să-i devină victimă, folosea numele de utilizator ‘’SUFLET RĂNIT, SUFLET RĂNIT’’.

După mai multe discuții pe care femeia le-a avut cu principalul suspect, aceștia au făcut schimb de contacte și au hotarat să se vadă. Pe data de 9 septembrie s-au întȃlnit și atunci a fost și ziua în care a început tot calvarul pentru femeia de 31 de ani. Suspectul împreună cu soția sa au venit la locuința victimei, care era în alt județ și au luat-o cu ei, într-o mașină de lux. Femeia nu i-a întrebat prea multe despre locul unde merg și aceștia au dus-o într-un apartament din Brașov unde au ținut-o 10 zile. În tot acest timp, femeii de 31 de ani i s-au luat actele și telefonul mobil, a fost bătută de întreaga familia și se afla în permanență sub supraveghere unei femei, care era complice la această faptă. Ba mai mult, bărbatul care a adus-o în apartament a și violată de două ori pe victimă.

După 10 zile de chin, pe 18 septebmbrie, femeia a reușit să scape și s-a dus imediat la poliție. Oamenii legii au început o anchetă și bărbatul, împreună cu sotia sa, dar și femeia care o supraveghea pe vicitima, au ajuns în arestul poliției.
Bărbatul este acuzat de viol, lovire a victimei și lipsire de libertate, în timp ce soția sa este acuzată de complicitate. Femeia care o supraveghea este acuzată de complicitate la lovire și lipsire de libertate. Judecătorii au emis mandate de arestare preventivặ pentru cei 3, dar decizia poate fi contestată.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!