Caz șocant în județul Olt: Bătrână de 98 de ani violată și ucisă de un adolescent

Publicitate

Caz șocant într-o localitate din județul Olt! Un tânăr de 19 ani, din comuna Vulturești, a fost arestat, marți, pentru 24 de ore, după ce a violat și omorât o bătrână de 98 de ani. Acesta este acuzat de tentativă de tâlhărie calificată, omor calificat și viol.

Tânărul ar fi intrat în casă peste bătrână și supărat că nu a găsit banii pe care bănuia că aceasta îi are a omorât-o.

“Profitând de starea vădită de vulnerabilitate a acesteia, datorată vârstei (98 ani) și stării de sănătate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intenția de a sustrage sume de bani, sens în care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii și picioarele, fără însă a sustrage vreo sumă de bani, într-cât nu a găsit.

În continuare, profitând de aceeași stare de vulnerabilitate a victimei, a întreținut, prin constrângere, raport sexual cu victima, continuând să o agreseze, după care i-a introdus în vagin un corp dur, respectiv bastonul de care victima se folosea pentru deplasare, iar, în final, a sugrumat victima cu consecința fracturii de os hioid, fapt ce  determinat decesul, conform concluziilor preliminare întocmite de către SJML Olt”, a comunicat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

Oamenii legii au stabilit că tânărul se afla la momentul comiterii oribiliei crime sub influența consumului de anmite substanțe, posibil țigară/joint. Criminalul va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!