Caz revoltător! O femeie bolnavă de cancer a fost târâtă zeci de metri de polițiști!

Publicitate

Caz revoltător în județul Gorj, acolo unde o femeie care susține că este bolnavă și operată de cancer a fost luată cu forța și târâtă de organele de poliție până la mașină pe a o duce la secție. Toată scena a fost filmată de fiul femeii, iar din spusele acesteia, se pare că polițiștii nu i-au expus motivul pentru care vor să o ducă la secție și nici măcar nu s-au legitimat, scrie Realitatea.Net.

După ce victima s-a opus insistențelor și bruscărilor fizice ale agenților, acesteia i s-a făcut rău și s-a întins pe asfalt. Pe filmare se poate vedea cum abia atunci polițiștii au înțeles gravitatea situației și au sunat la 112 pentru a cere ajutor medical.

Se pare că polițiștii au venit ca urmare a unei sesizări făcute de vecinul femeii, care a anunțat că aceasta vrea să-i dea foc la casă, aspect negat de victimă, scrie Realitatea.Net.

”M-am trezit cu doi polițiști acasă la mine, m-au chemat să merg la postul de poliție. I-am întrebat pentru ce, nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular. M-au traumatizat, m-au luat cu forța până unde parcaseră mașina, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat”, a declarat femeia conform sursei citate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!