Caz revoltător la Valea Mare! O femeie de 30 de ani a distribuit pe internet o filmare cu sex între minori. Polițiștii au deschis o anchetă

Publicitate

Caz revoltător în comuna Valea Mare! O femeie din localitate, în vârstă de 30 de ani a realizat un filmuleț porno cu minori, pe care apoi l-a distribuit în mediul online.

Potrivit cronica-gaestiului.ro., acesta ar fi fost realizat în satul Gârleni și nu la Centrul de Zi din Valea Mare, așa cum s-a  zvonit inițial. La scurt timp după ce femeia a distribuit filmulețul pe internet, polițiștii dâmbovițeni au început o anchetă în acest sens.

Astfel, în ultima zi din luna septembrie, mai mulți copii cu vârste cuprinse între 10 și 12 ani, însoțiți de părinți, avocați și reprezentanți din cadrul Direcției pentru Protecția Copilului au oferit declarații în fața polițiștilor.

Revoltătorul caz ar fi plecat de la faptul că femeia ar fi vrut să demonstreze mamei a cărei fetiță de 10 ani că și-a început viața sexuală.

În urma celor întâmplate, femeia s-a ales cu un dosar penal din partea polițiștilor, iar minora de 10 ani ar putea fi preluată de la familia ei de către Direcția de Protecție a Copilului.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!