Caz revoltător la Tulcea! Un profesor de sport a fost arestat după ce a întreținut relații sexuale cu trei eleve de 14 și 15 ani

Publicitate

Un profesor de educație fizică și sport, în vârstă de 29 de ani, din comuna Topolog, județul Tulcea, a fost arestat preventiv după ce a făcut sex cu trei eleve minore de la școala din localitate.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag, procurorii au dispus pe data de 18 septembrie începerea urmăririi penale pentru un bărbat de 29 de ani pentru comiterea a trei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată.

Mama unei minore a sesizat Postul de Poliție Topolog cu privire la faptul că respectivul profesor de sport ar fi întreținut cu copila și alte colege ale ei de la școala gimnazială din localitate mai multe raporturi sexuale.

Cercetările efectuate de polițiști și Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag au dus la identificarea a trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat, prin influența pe care o avea supra lor ca, în perioada aprilie –iulie 2020, să întrețină raporturi sexuale.

Profesorul de educație fizică și sport a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!