Caz revoltător la Titu! Reprezentanții unui echipaj de pe Ambulanță, aflat în misiune, au fost agresați de rudele unei bătrâne

Publicitate

Reprezentanții unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Dâmbovița – zona Titu au trăit momente cumplite în această săptămână!

Un asistent medical și colegul său au fost agresați de rudele unei paciente, care se afla în stare critică. Membrii acelei familii nu au lăsat cadrele medicale să-și facă treaba, iar mai mult de atât, au smuls aparatura medicală și i-au lovit pe asistenți cu pumnii și picioarele de mai multe ori, pe fond nervos, din cauza faptului că vedeau cum femeia se stinge sub privirile lor.

La fața locului a ajuns și un echipaj de Poliție, care a preluat cazul. Oamenii legii au efectuat cercetări pentru a stabili circumstanțele de la care a pornit groaznicul scandal.

În cele din urmă, femeia, o pacientă în 72 de ani, a ajuns la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bătrânei.

Ambulanțierii au găsit femeia cu multiple afecțiuni: insuficiență renală cronică, suspect edem pulmonar și dureri lombare. Decesul femeii ar fi survenit, la scurt timp după ce ea a intrat în stop cardio-respirator.

Ginerele bătrânei a recunoscut că familia din care face parte și el nu a procedat corect, mai ales în condițiile în care se cunoștea foarte bine că femeia întâmpina probleme medicale de mai mulți.

Sursă foto: Stirile PRO TV

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!