Caz halucinant în Satu Mare! O fetiță de doi ani, scoasă la vânzare pe internet

Caz șocant în Satu Mare! O fetiță de doar 2 ani din acest județ a fost scoasă la vânzare, printr-un anunț postat în mediul online. Anunțul era însoțit și de o fotografie cu fetița care ținea în brațe o jucărie de pluș.

Prețul propus de cei care au publicat anunțul era de 2 459 de lei. În anunț se mai specifică faptul că este scoasă la vânzare o fată de doar 2 ani și jumătate, în Satu Mare, însă, dacă existau doritori și din alte zone ale țării, “proprietarii” erau dispuși să o trimită prin curier. Tot în acea postare din mediul online se mai menționa că cei care au postat anunțul nu pot avea grijă de ea, potrivit antena3.ro.

Autoritățile locale au intervenit de urgență în acest caz. Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare a intervenit la aflarea anunțului postat, iar polițiștii s-au autosesizat. Din primele cercetări, părinți fetei au declarat că nu ei au postat anunțul pe internet. Aceștia au declarat că sunt analfabeți și nu ar fi fost în stare să scrie anunțul.

Tot ei au mai spus că nu au avut cunoștințe de un astfel de anunț despre fetița lor. În urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că totul a fost o glumă din partea unor copii mai mari, care aveau cunoștințe informatice și au fost lăsați nesupravegheați.

Tinerii au redactat anunțul cu fetița de doi ani de pe un telefon mobil, În urma intervenției polițiștilor, anunțul a fost scos de pe site-ul de vânzări-cumpărări.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!