Caz dramatic în Timiș: Un asistent de pe elicopterul SMURD a fost chemat să își salveze propriul copil

Publicitate

Alexandra Orțan

Un copil de 4 ani a fost lovit de o mașină, sâmbăta trecută. La fața locului a fost solicitat un elicopter SMURD, pe care lucra și tatăl băiatului.

Acesta a mărturisit că nu a știut de la bun început că băiețelul lovit era fiul său. Mesajul a fost postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

”Am primit un apel prin stație să ne îndreptăm către localitatea Fârdea pentru că s-a produs un accident în care este implicat un copilaș. În acel moment mi-a sunat și telefonul. Am văzut că este soția care țipa și era agitată și mi-a spus că fiul nostru nu este bine, a avut accident, că nu răspunde, nu se mișcă”, a declarat Sebastian.

”Gândeam și pe partea de tată și pe partea de asistent, că trebuia să merg acolo să îl ajut, nu să plâng. E greu să te stăpânești. A trebuit să mă ocup și de el să fie liniștit, și de partea medicală la care m-am gândit tot timpul ce e de făcut. Nu am vărsat nicio lacrimă în fața lui, până a aterizat elicopterul ”, a spus asistentul.

Potrivit adevărul.ro, copilul a fost preluat de către elicopter şi dus de urgenţă către Timişoara, unde a fost supus investigaţiilor medicale de specialitate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!