Câți copii s-au născut de Revelion la Maternitatea din Târgoviște. Bucurie fără margini pentru mai multe familii din Dâmbovița

Publicitate

Patru copii, doi băieței și două fetițe, s-au născut de Revelion, în noul an, la Maternitatea Târgoviște, din cadrul Spitalul Județean de Urgență. Totodată, în ultima zi a anului trecut, la aceeași maternitate, au văzut lumina zilei alți patru bebeluși: trei băieței și o fetiță.

“Pe 31 decembrie, în intervalul 00.00 – 24.00 s-au născut patru copii: 3 băieți și o fetiță, iar pe 1 ianuarie, în intervalul 00.00 – 14.00 s-au născut tot patru copii: 2 băieți și 2 fete”, ne-a declarat dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al unității medicale.

Toți bebelușii născuți în ultima zi a anului trecut și în prima din noul an sunt perfect sănătoși.

În popor se spune că copiii născuți de Revelion vor avea mai mult noroc decât cei din jurul lor, familia unui copil născut în noul an va avea avea noroc în anul respectiv, micuții născuți de Revelion nu vor fi afectați de niciun element malefic și vor fi feriți de înec și nou-născuții de Revelion se vot transforma în adulți fertili.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!