Câți bani a primit din partea firmei din Cehia familia unuia dintre dâmbovițenii care și-au pierdut viața în explozia de la Kralupy

Publicitate

Trupul lui Constantin Brânzaru (55 de ani), din localitatea Chirca, cei unul dintre cei doi dâmbovițeni decedați în cumplita explozie din Cehia, de la Kralupy, a fost repatriate în țară la finalul săptămânii trecute.

Șase oameni au murit în total, iar cinci dintre ei erau români. Rudele celor doi dâmbovițeni care și-au pierdut viața sunt și acum în stare de șoc, iar pentru aceștia Paștele nu a fost un motiv de bucurie, planând tristețea, durerea pierderii unei ființe dragi. Potrivit adevarul.ro, familia lui Constantin Brânzaru a primit 6000 de euro sub formă de donație din partea firmei pentru care acesta lucre în Cehia. Acesta nu ar fi avut însă și forme legale. Familia este decisă să dea firma în judecată pentru tragedia produsă, dar și pentru faptul că îi folosea pe români fără forme legale.

Șase muncitori de la o uzină chimică din localitatea Karlupy și-au pierdut viața în timpul unei acțiuni de curățare a unui rezervor gol. Autoritățile din Cehia au confirmat faptul că cinci dintre aceștia sunt români.

Doi dintre muncitorii care au murit în urma exploziei din Cehia sunt din județul Prahova, iar alți doi din județul Dâmbovița. Până acum, nu a fost dat presei, numele celui de al cincilea român. Constantin Brȃnzaru, (55 de ani) din localitatea Chirca, și Georgian Cătălin Ștefan (24 de ani), din orașul Titu, sunt cei doi dâmbovițeni care și-au pierdut viața.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!