Cătălin Cristea boxează pentru al patrulea titlu de campion al României! Pugilistul de la CSM Târgovişte îl înfruntă în finală pe Arădoaie

Publicitate

Dâmbovițeanul Cătălin Cristea va boxa, în această seară, pentru cel de-al patrulea titlu de campion al României, la categoria grea. Boxerul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște s-a calificat în finală după ce l-a învins în semifinale pe Doru Zelea, de la CSA Steaua București.

În duelul cu “leul” din Gorgota, pugilistul de la Steaua a abondonat în repriza a doua. În finala categoriei 91 de kilograme, Cristea îl va înfrunta pe Andrei Arădoaie (Dinamo București), boxer ce a trecut în penultimul act de timișoreanul Doru Livadariu. Sportivul antrenat de Nicu Tamaș speră să iasă învingător în această finală, chiar dacă Arădoaie pornește din postura de favorit. “Am șansele mele în acest meci. O să fie un meci foarte greu, la capătul căruia sper să fiu învingător. El o să fie favorit ținând seama că acest campionat are loc la București”, ne-a declarat Cătălin Cristea, triplu campion al României.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!