Casting național la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște. Se caută actori pentru roluri din Hamlet, Oreste și Împărăteasa Chinei

Publicitate

Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște organizează, în zilele de 30 și 31 ianuarie 2024, de la ora 11, un casting național pentru actori cu vârsta cuprinsă între 23 și 35 de ani.

Se caută artiști pentru rolurile: Kuang-Hsu din spectacolul „Împărăteasa Chinei” de Ruth Wolff, regia Alexander Hausvater (înlocuire); Oreste din spectacolul „Oreste” de Euripide, regia Yannis Paraskevopoulos (înlocuire) și Hamlet din spectacolul „Hamlet” de William Shakespeare, regia MC Ranin (producție nouă).

Reprezentanții teatrului anunță că înscrierile se fac pe adresa de mail casting@tonybulandra.ro și trebuie să conțină: scrisoare de intenție, Curriculum Vitae actualizat, copie după diploma de absolvire și 3 fotografii (față, profil, plan întreg).

Data limită pentru înscrieri este 27 ianuarie.

Selecția dosarelor va fi finalizată până luni, 29 ianuarie, ora 13.00.

Cei selectați vor participa în zilele de casting la o probă eliminatorie de aptitudini ritmice și motrice, iar cei admiși vor prezenta un monolog dramatic și un monolog comic.

Castingul se adresează doar actorilor absolvenți de studii superioare de specialitate (minim licență).

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!