Câștigător X Factor, depistat cu coronavirus. Târgovișteanul Florin Răduță mărturisește că a decis să facă public faptul că s-a infectat cu COVID-19 pentru ca persoanele cu care a intrat în contact să se testeze la rândul lor

Publicitate

Târgovișteanul Florin Răduță, câștigătorul X Factor – ediția 2015, a fost infectat cu coronavirus.

Cântărețul a anunțat pe pagina sa de Facebook că atât el, cât și bunica lui, au fost depistați pozitiv.

De când s-a aflat acest lucru, s-a trezit cu mesaje foarte urâte din partea oamenilor, mesaje de genul “mai bine mori” sau în care îl acuzau de faptul că a fost plătit să spună ca s-a infectat cu virusul.

“Astăzi, eu și mamaia am fost testați pozitivi cu COVID 19.

Se pare că fratele meu este încă negativ, deși stăm în aceeași casă. După această veste oamenii au început să arunce cu vorbe: ba că mint, ba că a aflat lumea și nu trebuia să zic, ba ca am luat bani.

La modul că atâta ură aveți încât îmi doriți moartea că “am mințit”. Mesaje de genul ” mai bine mori, că altfel o sa ai discuții cu fanii după acest live”!

Sunteți bolnavi cu capul!
Să stigmatizați oamenii pentru că s-au îmbolnăvit …..de parcă ei au dorit asta!?
Îmi e milă de voi!
Păi voi mă treceți pe numele vostru ?

Motivul pentru care am AM ANUNȚAT PUBLIC:
În week-end-ul trecut (am fost în București și  Pitești) m-am întâlnit cu anumiți oameni care mă apreciază, cu care am stat de vorbă, m-au luat în brațe… CE TREBUIA Să FAC ? De unde să îi cunosc și să îi anunț ca să se testeze?

Poate voi dacă aveați CORONA păstrați lucrul ăsta pentru voi, eu nu pot ! Am principii…că poate au batrâni acasă și se întâmplă ceva rău ! NU ÎMI CER SCUZE PENTRU CĂ SUNT CORECT.

Voi credeți că eu luam bani ca să zic că are mamaia Corona?
Că tot ce îmi doresc este să nu fie mai rău decât acum, să se facă bine și asta e tot ce îi cer lui Dumnezeu.
Eu o să fiu ok…dar ea….

Primele semne au apărut acum fix o săptămână. Inițial am crezut că este altceva (alte boli de care suferim), am trecut amândoi pe tratamentul normal cu antibiotic.

Și da, recunosc că am evitat spitalul și am încercat să ne tratăm acasă pentru că nu voiam să credem că avem Corona.
Am zis cu tot dinadinsul că nu are cum să  fie și că suntem bine.
Dar în fiecare zi ne simțeam din rău în mai rău.

LA Mamaia (care are diabet și tensiune):
Ea a început să aibă simptome înaintea mea cu vreo 3-4 zile .

Primul test de COVID a ieșit negativ! La analizele de la plămâni nu i-a ieșit nimic. Era foarte obosită, frisoane mereu tușea, o dureau foarte rău oasele și mușchii.
Câteodată era bine, câteodată rău.

În unele zile părea să dispară, trecea câteva zile și venea mai agresiv. Mă repet, lua antibiotic pentru o infecție pe care o avea de mai mult timp și am crezut că e de la ea. Avea miros și gust, nu s-au schimbat.

LA MINE :
Prima dată a început să mă doară gâtul.
Am zis că e doar pentru că s-a schimbat vremea și în perioada asta cam de asta mă îmbolnăvesc. Am început să fac febră și am zis că e de la gât, am început să iau antibiotic.

Dupa 3 zile, au început să mă doară toate oasele și mușchii, să dispară mirosul (gustul încă îl am), să încep să tușesc. După a început să mă usture nasul foarte tare atunci când trăgeam aer, îmi venea să dorm într-una, aveam niște dureri de cap foarte aiurea și senzația că se învârte casa cu mine. Până ieri am zis că este cât de cât ok, că o să fim bine și o să treacă.

Mă repet, am evitat spitalele!
Azi trebuie să merg eu cu fratele meu să facem testul. Dar m-am trezit în această dimineață și am văzut în ce fel arăta mamaia….tușea foarte rău, o ținea în piept și nu putea să respire.
Am plecat și am făcut testul!!! Și a ieșit pozitiv…

Suntem cu toții acasă! Acum ea este sub tratament: azitrox, tamiflu și bromexhin. Sunt c*cat pe mine, recunosc. Mă rog să fie bine și asta e tot ce îmi doresc de la Dumnezeu.

Vă las pe voi să aberați, eu știu ce arată testul ăla și viața bunicii mele e mai importantă decât căcaaturile și închipuirile voastre. Mie deocamdată nu mi s-a dat niciun tratament. Doctorul de familie ne monitorizează.

Luni de zile am avut grijă : cu masca, m-am dezinfectat și am făcut tot ce se cere în această pandemie.
EU NU AM ZIS NICIODATĂ CĂ NU EXISTĂ VIRUSULĂ! CI DIMPOTRIVĂ:

Votul, deschiderea școlilor și cum au lăsat oamenii înainte de vot …. NU TREBUIA SĂ SE ÎNTÂMPLE…Nimeni și nimic nu este mai important decât viața în sine.

Deci orice a facut rău, trebuia să nu se întâmple. Că o fi real sau nu eu știu cum mă simt și știu ce văd la mamaia.
Ipocrit să fii să nu vezi că în jurul tău se întămplă ceva!

Am zis că frica și panica oamenilor atunci când aud de CORONA îi fac să se îmbolnăvească mai rău, să se simtă mai rău. Dacă nu ai psihicul ok, mulți clachează.

Postez asta doar să anunț oamenii care au intrat în contact cu mine. Și poate simptomele voastre coincid cu ceea ce simțim noi.

TUPEUL VOSTRU INFECT ESTE IRELEVANT!
EU NU IMI CER SCUZE PENTRU NIMIC, VIATA BUNICII MELE SI A OAMENILOR PE CARE I-AM INTALNIT E MAI IMPORTANTA DECAT ORGOLIILE DE RAHAT,DECAT CONSPIRATIILE,DECAT NEBUNIILE VOASTRE,DECAT ARFELE VOASTRE.
E ok sa nu crezi, nu e ok veninul pe care îl arunci atunci cand un om chiar pateste ceva.Stiti cum sunt, stiti ca am principii si as muri cu ele de gât in loc sa renunt la ele pentru impresii,faima si bani.
Eu sunt cine sunt si nu ma scuz.
Eu stiu ce fac eu ,nu ma intereseaza ce fac altii!
Eu nu stau sa arunci tu cu noroi in mine si sa zambesc,ca eu stiu ca nu m-as vinde niciodată.Si eu o sa reactionez la atitudini de rahat.

Vă mulțumesc mult pentru mesaje și gândurile bune și sper să aveți grijă de voi. Faptul că am dat explicați, o fac pentru căvoamenii mă cunosc și stiu ca imi pasa!

P.s : nu iti convine ceea ce zic poti sa alegi sa pleci sau sa stai.
Eu am tot dreptul sa reactionez: pentru ca niciodata nu o sa permit la niciun “gunoi” sa se atinga de familia mea si sa imi zici ca ar trebui sa mor.GUNOIULE!
Nu mai exista etichetele astea de persoana publica sau respect.
Eu reactionez!

Ca o fi sau nu manipulare, ca exista sau nu Corona….TOTUL SE SCHIMBA ATUNCI CAND TI SE ÎMBOLNĂVEȘTE CINEVA DRAG SI ESTE RAU!!!!ASTA E IMPPRTANT, a transmis artistul, luni seara, pe pagina personală de Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!