Case de vacanță din Dâmbovița, sparte de hoți! Spărgătorii au fost identificați rapid de polițiști

Publicitate

Casele de vacanță ale unor bucureșteni, aflate pe raza localității Ghimpați, au fost sparte de hoți zilele trecute. Proprietarii locuințelor au sesizat Poliția, după ce au constatat că le lipsesc mai multe bunuri.

Doi tineri, din aceeași localitate, sunt acuzați că ar fi pătruns fără drept în clădiri. Este vorba de doi bărbați, de 17 și 21 de ani, care ar fi furat tot ce le-au picat în mâini. Din locuințe, aceștia ar fi sustras televizoare, aparat de sudură, unelte electrice, țevi și multe altele.

Vineri, 22 martie, cei doi tineri au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, iar, ulterior, în baza ordonanței procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, în aceeași zi, față de aceștia a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

„În zilele de 16 și 18 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Răcari au fost sesizați de doi bărbați, în vârstă de 44 și 46 de ani, din municipiul București, cu privire la faptul că le-au fost sustrase mai multe bunuri din casele de vacanță pe care le dețin în localitatea Ghimpați.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptelor, respectiv doi tineri de 17 și 21 de ani, din Ghimpați.

Tinerii sunt bănuiți că, în cursul lunii martie a.c., ar fi pătruns fără drept în două locuințe din localitatea Ghimpați, de unde ar fi sustras diferite bunuri (aparat de sudură, televizoare, ș.a.)”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!