Casă distrusă de flăcări în apropierea Târgoviștei! Un bărbat a suferit arsuri

Publicitate

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la o casă din apropierea municipiului Târgoviște, în localitatea Teiș. Pentru lichidarea flăcărilor au acționat pompierii Detașamentelor Târgoviște și Pucioasa.

Un bărbat a suferit arsuri de gradul 1 pe membrul inferior stâng. Acestuia i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului. Totodată, bărbatul a refuzat deplasarea la spital.

Casa a fost cuprinsă de flăcări în jurul ora 16.45. “Se intervine în localitatea Teiș pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă. Acționează echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două de la Detașamentul Târgoviște și una de la Pucioasa.

Ajunși la locul intervenției, pompierii au identificat o persoană de sex masculin care prezintă arsuri de gradul 1 pe membrul inferior stâng și i se acordă îngrijiri medicale de către paramedicii SMURD.

Incendiul se manifestă în interiorul unei camere și la nivelul podului. Pompierii au lichidat rapid incendiul și acționează pentru înlăturarea efectelor negative.

Persoana cu arsuri  a refuzat transportul la spital”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!