Casă cuprinsă de flăcări în comuna Tătărani, de pe Valea Dâmboviței

Publicitate

O casă din satul Priboiu, comuna Tătărani, de pe Valea Dâmboviței, a fost cuprinsă de flăcări vineri de dimineață. Incendiul ar fi izbucnit de la un chibrit aprins,  care a scăpat pe materiale textile, în apropierea unei sobe, potrivit pompierilor dâmbovițeni.

Flăcările au distrus acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 10 metri pătrați, mobilierul din două camere și materiale textile. Pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii Gărzii de Intervenție Voinești și cei ai Detașamentului Târgoviște.

“Astăzi, 19 februarie 2021, în jurul orei 10.30, pompierii dâmbovițeni au fost solicitați să intervină în localitatea Priboiu, din comuna Tătărani, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

La locul evenimentului, pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă (una de la Garda Voinești și una de la Detașamentul Târgoviște). La sosirea forțelor de intervenție, flăcările se manifestau în interiorul și la acoperișul casei.

Intervenția promptă a salvatorilor a salvat din calea flăcărilor o locuință situată în imediata vecinătate.

Din fericire, în urma producerii incendiului nu au rezultat victime, înregistrându-se doar pagube materiale. A ars acoperișul casei pe o suprafață de cca. 10 mp și materiale combustibile din două camere (mobilier, materiale textile, etc).

Cauza probabilă a producerii incendiului stabilită în urma cercetărilor efectuate la fața locului este focul deschis în spații închise (un chibrit aprins pentru a face focul în sobă a fost scăpat pe materiale textile, care au luat foc și au inițiat incendiul)”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!