Carrefour se alătură oamenilor de afaceri care își pun resursele în slujba luptei cu COVID-19 și asigură alimente și hrană personalului medical

Publicitate

Ministerul Sănătății, împreună cu unul dintre cei mai mari retaileri din România, Carrefour, asigură alimente pentru spitalele din țară, aflate în prima linie în lupta cu Covid-19.

România traversează în acest moment o situație care a adus laolaltă, într-un efort de solidaritate și implicare, actori din spațiul public și mediul de afaceri, ce își unesc forțele să sprijine autoritățile și cadrele medicale pentru a face față valului reprezentat de Coronavirus, iar Carrefour România nu este un caz singular, în toată țara, mai mulți oameni de afaceri și-au pus la dispoziție restaurantele, salariații și resursele pentru a sprijini cu hrană personalul medical din orașele de reședință.

Carrefour România a răspuns necesității de hrană și asigură spitalelor din țară, care tratează pacienții infectați cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul următoarei luni, atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți. În acest moment, următoarele spitale: Spitalul clinic de boli infecțioase Constanța, Spitalul clinic de boli infecțioase și pneumoftizologice Victor Babeș Craiova și Spitalul clinic de boli infecțioase Victor Babeș Timișoara se află pe lista centrelor medicale ce vor primi alimente, la recomandarea Ministerului Sănătății.

„Cei care se află astăzi în linia întâi în lupta împotriva Covid-19 – cadre medicale, asistenți, personal de suport – au, la rândul lor, nevoie de grijă și ajutor. Vrem să le acordăm sprijin pentru a face față zi de zi situațiilor solicitante. Iar pacienților, toate încurajările, împreună cu susținerea pe care vrem să le-o oferim printr-o alimentație corespunzătoare”, a declarat Jean Richard De Latour, CEO Carrefour România.

Spitalele vor primi din partea Carrefour România alimentele necesare unei alimentații adecvate, conform solicitărilor primite de la unitățile sanitare menționate anterior.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!