Carmen Tănase despre modul în care sunt acceptate măsurile: “Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”

Artista Carmen Tănase, invitată la o emisiune Tv, a vorbit despre modul în care oamenii se raportează la regulile care sunt impuse de acum un an în contextul pandemiei. Cu aceasta ocazie, Carmen Tănase s-a arătat extrem de revoltată, întrucât, consideră aceasta, instinctul a dispărut cu desăvârșire, iar oamenii se supun fără a se mai gândi la drepturile lor, scrie Antena3.ro.

Artista consideră că astăzi nu mai există acel instinct de apărare, pe care-l au inclusiv animalele:

Dacă îi pui unui câine în ploaie cârpă aia pe gură, el dă cu laba până și- o dă jos, pentru că el are instinct. Omul nu mai are instinct, se supune la absolut orice din prima clipă”, a declarat aceasta potrivit sursei citate.

De asemenea, Carmen Tănase atrage atenția asupra faptului că peste câțiva ani copiii își vor întreba părinții ce anume au făcut pentru a trece cu bine pentru această perioadă, iar teama cea mai mare ar trebui să fie aceea că mulți nu vor știi ce să răspundă, pentru că nu au făcut decât să privească neputincioși la toate măsurile care se impun în întreaga țară, și nu numai, scrie Antena3.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!