Care este soluția pentru românii fără certificat verde pentru a nu-și pierde locul de muncă. Răspunsul oferit de Raed Arafat

Publicitate

Șeful DSU, Raed Arafat a răspuns câtorva întrebări legate de legea certificatului verde, care ar urma să condiționeze mersul la serviciu. Începând de anul viitor, salariații vor trebui să prezinte acest document la locul de muncă, situația fiind mai complicată pentru cei care încă nu s-au vaccinat.

Astfel, Raed Arafat a menționat că persoanele care nu dețin certificatul verde nu trebuie să se teamă că și-ar putea pierde locul de muncă. Soluția pentru ei este testarea, însă nu gratuită, așa cum se întâmplă în alte țări, pentru că statul consideră că a fost o alegere personală.

Testarea e alegerea ta, nu trebuie să se facă pe spatele contribuabilului. Asigur că nimeni nu își va pierde locul de muncă”, a mai subliniat Raed Arafat, potrivit Evz.ro.

De asemenea, acesta a spus că noul val determinat de tulpina Omicron va avea un efect mai redus, mai ales asupra secțiilor ATI. Pentru ca medicii să răsufle ușurați în acest an, oamenii ar trebui să înțeleagă necesitatea vaccinului ca metodă preventivă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!