Caravana Dâmbovița curată continuă. Alte cinci comune au primit containerele speciale pentru colectarea selectivă a deșeurilor

Publicitate

Continuă caravana Dâmbovița curate și alte comune au primit containere și sacii speciali pentru colectarea selectivă a gunoiului ce va începe în 2022.

Astăzi, comunele Malu cu Flori, Pietrari, Pucheni, Văleni și Voinești au primit 111 containere pentru colectare selectivă și 37 containere tip “clopot” pentru colectarea deșeurilor de sticlă.

Toate acestea, pentru ca locuitorii acestor comune să poată colecta selectiv deșeurile din propriile gospodării.

”Unul dintre cele mai mari proiecte din județul Dâmbovița, proiectul de colectare selectivă a deșeurilor, este tot mai aproape de debut”, au arătat reprezentanții Consiliului Județean.

Vă reamintim că, până la finalul anului, în tot județul vor fi distribuite 160.000 de pubele și 5.241 containere pentru că, de la 1 ianuarie 2022, deșeurile vor fi colectate selectiv, pe cel puțin două fracții, umedă și uscată, ca parte a unui contract cu o valoare de aproximativ 354.000.000 lei.

Caravana Dâmbovița Curată este prima etapă din cadrul programului de colectare selectivă a deșeurilor din județul nostru.

Colectarea selectivă a gunoiului va deveni obligatorie din 1 ianuarie 2022, acesta fiind un pas spre normalitate pe care îl face județul în timpul acestei administrații.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!