Caravana Citește și dăruiește, un altfel de acces la știință și cultură, începe în Dâmbovița. Prima conferință, mâine, la Braniștea

115

Pe tot parcursul acestui an, în județul Dâmbovița vor avea loc Conferințele Citește și dăruiește, conferințe organizate din inițiativa prof. Răzvan Vișan.

Programul conferințelor, care se doresc un altfel de acces pentru știință și cultură, își dorește să contribuie la îmbogățirea bagajului de cunoștințe ale elevilor din județ și să satisfacă curiozitățile acestora legate de știință, tradiții și cultură, prin acces liber la discuție și exprimare în afara orelor de curs.

Copiilor interesați li se va oferi o gamă largă de cărți, din partea partenerilor și sponsorilor, pe care să le citească și să le ofere, la rândul lor – mai departe, elevilor curioși și dornici de lectură.

Prima conferință va avea loc pe 28 ianuarie, în localitatea Braniștea, cu sprijinul Centrului Cultural, al Bibliotecii Comunale și al Primăriei Braniștea, în parteneriat cu Euro Education Federation și Asociația Paradigme Educaționale.

Programul evenimentului se va desfășura începând cu ora 12:00, la Centrul Cultural Braniștea, Dâmbovița. Printre invitați se numără: Insp. Mădălina Folea, prof. Victor Cristea, Ing. Adrian Bercu și Insp. școlar Alexandru Mitru.

Potrivit magazincritic.ro, unul dintre partenerii media ai conferințelor, Caravana Citește și dăruiește urmează să ajungă la Titu, Găești, Târgoviște, Răcari, Tărtășești, Pucioasa, dar și în alte localități din județ.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!