Carantină prelungită cu 7 zile în comuna Buciumeni. Noua măsură se aplică începând de astăzi

Publicitate

Măsura de carantină zonală se prelungește cu 7 zile pentru comuna Buciumeni, începând de astăzi, 9 aprilie, începând cu ora 12.00.

Propunerea privind prelungirea măsurii de carantinare zonală pentru localitatea dâmbovițeană a fost adoptată joi printr-o hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, după analiza de risc privind răspândirea virusului SARS-CoV-2 în localitate întocmită de de Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița.

Conform datelor transmise de DSP Dâmbovița, în localitatea Buciumeni, rata de incidență cumulată a infecției cu COVID-19 calculată joi a atins valoarea de 3.75 la mia de locuitori.

“Stimați cetățeni! Având în vedere evoluția cazurilor de COVID-19 din comuna noastră, vă aducem la cunoștință că, în baza Hotărârii CJSU nr. 101/08.04.2021, începând cu data de 09.04.2021, orele 12.00, pentru o perioadă de 7 zile, se prelungește măsura carantinării comunei Buciumeni. Facem apel la responsabilitate pentru respectarea tuturor măsurilor impuse de autorități”, se arată într-o informare a Primăriei Buciumeni.

Comuna Buciumeni a intrat în carantină în urmă cu două săptămâni.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!