Căpitanul Chindiei Târgoviște, Cornel Dinu, înaintea meciului cu Progresul Spartac: „Trebuie să intrăm motivați pe teren pentru a ne face meciul ușor”

Publicitate

Chindia Târgoviște atacă, sâmbătă, cea de-a treia victorie din campionat! De la ora 11.00, pe teren propriu, dâmbovițenii își doresc cu ardoare să obțină toate puncte în disputa cu Progresul Spartac, ultima clasată din Liga a 2-a.

Cum își doresc din nou să pătrundă din nou pe un loc de play-off, elevii lui Vasile Miriuță exclus orice pas greșit împotriva Progresului, dar și în cdelelalte jocuri care vor urma. Căpitanul echipei, Cornel Dinu, este încrezător că echipa sa poate obține victoria cu Spartac, după ultimele schimbări de la echipă, dar și după seria nefastă de rezultate.

„Un meci care la prima vedere pare ușor. Trebuie să intrăm motivați pe teren pentru a ne face meciul ușor. Trebuie să marcăm încă de la primele ocazii pe care le vom avea. Cel mai important va fi să câștigăm. Ne dorim să obținem cele trei puncte și pentru noi, dar și pentru suporteri. Ne-au afectat schimbările de la echipă din ultimele zile. Noi ne dorim să fie stabilitate”, a transmis Cornel Dinu, într-o conferință de presă.

Chindia Târgoviște este pe locul 12 înaintea partidei cu ultima clasată din campionat. Dacă se atinge un rezultat pozitiv cu Progresul, Chindia se apropie din nou de locurile de play-off.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!