Campioni la minifotbal! Echipa ISU Dâmbovița a cucerit Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România. “Obținerea trofeului înseamnă foarte mult pentru noi” | FOTO

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa de minifotbal a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița a cucerit în această săptămână Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România. Formația dâmbovițeană a intrat în posesia trofeului pus în joc după ce s-a clasat pe primul loc la turneul final al competiției, desfășurat în orașul Galați.

În disputa pentru pentru primul loc, dâmbovițenii au trecut în finală de ISU Galați, cu scorul de 2-1. De asemenea, ISU Dâmbovița a trecut în semifinale de ISU Gorj (3-2), iar în sferturi de ISU Sibiu (4-2). În schimb, în faza grupelor echipa coordonată de căpitanul Marian Iosif a depășit ISU Tulcea (5-4), ISU București-Ilfov (2-1) și ISU Botoșani (3-1). Trofeul adjudecat la Galați este al doilea pentru ISU Dâmbovița, după ce pe primul la adjudecat în urmă cu 10 ani la Brașov. “Cucerirea trofeului înseamnă foarte mult pentru noi. Am tras din greu pentru a termina pe primul loc. Este o reeditare, după ce am intrat în posesia trofeului în în 2008. Pentru noi a venit din nou momentul să fim campioni după ce în 2016 am terminat pe locul 3, iar anul trecut pe 2. Am făcut precum Simona Halep la Roland Garros. Ne bucurăm că ISU Dâmbovița a ajuns din nou cea mai bună echipă la Cupa ASPR”, ne-a declarat Laurențiu Neagu, unul dintre jucătorii de bază ai echipei ISU Dâmbovița. Neagu a fost declarat cel mai bun jucător al turneului final. Fostul fundaș al Petrolului Ploiești a dedicat trofeul câștigat locotenentului colonel în rezervă Marian Ilie, pe care îl admiră și-l vede un om deosebit din toate punctele de vedere. Echipa ISU Dâmbovița este formată în cea mai mare parte din foști fotbaliști care au evoluat de-alungul timpului la nivel național. Lotul ISU Dâmbovița a cuprins următorii jucători la ediția din acest an a Cupei ASPR: Viorel Dorobanțu – portar, Laurențiu Neagu, Florin Albu, Adrian Pantea, Adrian Petre, Alexandru Mihălcioiu, Costel Dinu, Alexandru Grecu, Ionuț Croitoru, Robert Militaru, Daniel Gae și Valentin Păun – jucători de câmp.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!