Calificarea în play-off, obiectivul măreț al Chindiei Târgoviște. Marian Aioani: “Vrem să producem surpriza și să fim revelația anului”

Chindia Târgoviște se pregătește pentru cel mai important meci din sezonul regular. Vineri seara, de la ora 20.30, în deplasare, formația dâmbovițeană va înfrunta pe FC Argeș, într-un joc în care țintește doar victoria, pentru a spera la o calificare istorică în play-off-ul campionatului.

Pentru a pătrunde în primele șase locuri ale Ligii 1, roș-albaștrii au nevoie de un succes împotriva piteștenilor, dar în același timp, fie Academica Clinceni, fie Botoșani să facă un pas greșit, în disputele cu Dinamo și Voluntari.

Cu puține zile înainte de confruntarea cu Argeș, roș-albaștrii sunt încrezători că vor merge cu Chindia în play-off. Portarul Marian Aioani consideră că echipa sa va produce marea surpriză și va deveni revelația anului.

“Mai avem un meci, sperăm să învingem și, dacă Dumnezeu este cu noi, să ne calificăm în play-off și să ne îndeplinim visul. Încerc să îmi fac treaba cât mai bine și să îmi ajut echipa să nu primească gol, să câștige meciuri și să adune puncte. Cu Argeș va fi un meci dificil, dar noi în deplasare stăm bine și vrem să producem surpriza și să fim revelația anului”, a transmis internaționalul de tineret la microfonul Telekom Sport, după meciul cu FC Voluntari.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!