Cadouri pentru pacienții Secției de Psihiatrie de la Gura Ocniției cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă

Publicitate

Momente de bucurie pentru pacienții Spitalului de Psihiatrie de la Ochiuri – comuna Gura Ocniței! Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, profesorii Facultății de Științe Economice de la Universitatea “Valahia” din Târgoviște, împreună cu studenții voluntari și reprezentanți de la Societatea Antreprenorială Studențească (SAS) au oferit cadouri persoanelor bolnave din cadrul unității medicale, prin intermediul Campaniei ” Un dar, o bucurie”.

Această campanie a fost inițiată în urmă cu cinci ani și se derulează  în parteneriat cu Centrul Socio-Cultural Communio Târgoviște și Asociația Literata. Pacienții bolnavi și singuri au fost cadorisiți cu îmbrăcăminte și alimente.

“Facultatea de Științe Economice a Universității “Valahia” din Târgoviște a inițiat acum 5 ani o campanie intitulată “Un dar, o bucurie”. Scopul campaniei, derulată anual, este de a aduce o bucurie în  pragul sărbătorii de Crăciun unor persoane singure, bolnave sau cu lipsuri materiale.

La campanie participă cadre didactice, studenți și absolventi ai facultații, dar s-au raliat si multi alți angajați ai Universității “Valahia”. Sprijinul logistic este asigurat de studenții voluntari, membri ai SAS Târgoviste (Societatea Antreprenorială Studențească).

Anul acesta am ales sa ajutăm Secția de Psihiatrie Cronici Gura Ocniței – Ochiuri, cu care am inceput colaborarea in 2019, prin intermediul regretatului preot Cristian Petru Delureanu de la biserica spitalului. Contributia noastră a constat în imbrăcăminte pentru 40 de bolnavi și pungi cadou cu alimente”, ne-a precizat Laura Marcu, profesor al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității “Valahia” din Târgoviște.

Astăzi, tot prin campania “Un dar, o bucurie” se oferă pungi cu alimente și produse de îngrijire pentru Centrul pentru persoane vârstnice Stavropolia Uliesti, precum si pentru câteva familii nevoiașe din această localitate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!