Cabinetul de muzică al CN ”Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, renovat și dotat cu ajutorul Rotary Club

Publicitate

Din nou alături de elevii care doresc să învețe și să facă performanță!

Membrii Rotary Club Târgoviște s-au implicat ca de fiecare dată și au suportat costurile renovării și dotării cabinetului de muzică al Colegiului Național ”Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, spre satisfacția copiilor și a dascălilor care pot acum studia și, respectiv, preda această disciplină în condiții excelente.

De altfel, conducerea Colegiului a transmis Rotary Club Târgoviște o scrisoare de mulțumire, exprimându-și recunoștința și subliniind că fără acest ajutor, școala nu ar fi putu sprijini elevii care doresc să studieze și aprofundeze muzica: „Vă suntem recunoscători pentru sprijinul acordat Colegiului Național Ienăchiță Văcărescu, în vederea dotării și a renovării cabinetului de muzică. Implicarea dumneavoastră directă, prin donația făcută, reprezintă un ajutor imens pentru nevoile atât de mari din sistemul de învățământ. Fără dumneavoastră, actanții principali ai comunității și parteneri ai performanței în educație, nu am fi reușit să venim în interesul elevilor noștri.

În numele profesorilor și al elevilor Colegiului Național Ienăchiță Văcărescu, avem onoarea și plăcerea de a vă transmite toată deferența noastră, pentru acțiunile întreprinse cu celeritate”, se arată în scrisoarea semnată de directorul CN ”Ienăchiță Văcărescu”, prof. Pîrvulescu Dana-Codruța.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!