Bucuria copiilor din Săteni! Loc de joc inaugurat în comuna Aninoasa

Publicitate

După inaugurarea locului de joacă din comuna Brezoaele, încă unul a fost deschis astăzi în comuna Aninoasa, satul Săteni.

Realizat și aici tot cu sprijinul Consiliului Județean Dâmbovița, locul de joacă a fost dăruit celor mici chiar de Moș Nicolae, așa cum este cunoscută sărbătoarea creștin-ortodoxă Sf. Ierarh Nicolae.

„Astăzi, am avut deosebita plăcere de a inaugura un loc de joacă în satul Săteni! Niciun efort nu este prea mare atunci când vorbim de bucuria celor mici și, tocmai de aceea, consider că în fiecare localitate din județul Dâmbovița trebuie să existe un astfel de spațiu dedicat copiilor. Programul Județean de Dezvoltare Locală vine în sprijinul tuturor primăriilor, așa cum s-a întâmplat și la Aninoasa. Consiliul Județean Dâmbovița a susținut 63.000 de lei din valoarea totală de 143.000 de lei a întregului proiect.

Le doresc o iarnă de poveste copiilor, iar sărbătoriților zilei, mulți ani liniștiți și plini de bucurii!”, a transmis președintele CJD, Corneliu Ștefan, prezent la inaugurare alături de vicepreședintele CJD, Luciana Cristea, și primarul comunei, Vlăduț Niculae.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!