Bucătăria unui apartament a luat foc! Alertă de incendiu într-un bloc din Târgoviște. 8 persoane s-au autoevacuat

Publicitate

Un incendiu puternic a izbucnit, marți la orele amiezii, în bucătăria unui apartament situat la etajul  3 al unui bloc aflat pe strada Mihai Popescu, din municipiul Târgoviște.

Din fericire nu au existat victime. În schimb, 8 persoane s-au autoevacuat. Incendiul s-a manifestat în bucătărie fără a se extinde în restul apartamentului.

“La sosirea echipajelor de intervenție existau degajări de fum din interiorul apartamentului fără flacără deschisă. Pompierii desfășoară operațiuni de evacuare a persoanelor de pe scara blocului concomitent cu ventilarea spațiului. Până în acest moment nu sunt identificate victime.

Opt persoane s-au autoevacuat. Nu s-au înregistrat victime”, au transmis pompierii dâmbovițeni.

Pentru lichidarea incendiului au intervenit pompierii Detașamentului Târgoviște, cu 3 autospeciale  de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Totodată, în municipiul Târgoviște, un alt incendiu a avut loc marți de dimineață la o casă, de pe strada Mr. Brezișeanu Eugen. Potrivit pompierilor, incendiul s-a manifestat în podul locuinței. Și aici, pompierii Detașamentului Târgoviște au acționat cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!