BOX | În căutarea celui de-al patrulea titlu de campion! Cătălin Cristea se pregătește la intensitate maximă pentru Campionatul Național

Publicitate

Pugilistul Cătălin Cristea a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru Campionatul Național de box, programat în perioada 6-11 noiembrie, la București. Pugilistul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște se antrenează de zor pentru a arăta foarte bine și la ediția din acest an.

Sportivul antrenat de Nicu Tamaș va căuta din nou prima poziție a podiumuluiu, așa cum a făcut-o și în ultimii trei ani, când a devenit de fiecare dată campion al României, la categoria grea. Antrenorul său consideră că “Leul din Gorgota” trage din greu pentru acest concurs important, iar principalul său oponent la cucerirea aurului va fi Andrei Arădoaie, de la Dinamo București. “Ediția din acest an a Campionatului Național se anunță foarte dificilă pentru Cătălin. Începând din acest an la categoria grea a trecut și Arădoaie, fost campion european Under 22. Noi sperăm să cucerim cel de-al patrulea titlu național. Cătălin se află într-o formă foarte bună. Dacă vom avea parte de arbitraje corecte, sportivul nostru poate boxa din nou pentru medalia de aur”, ne-a declarat Nicu Tamaș. Cristea a participat în acest an și la Campionatul European, unde a cedat în primul tur. În schimb, la jumătatea lunii octombrie a boxat la Gala Campionilor de la Arad, fiind învins de localnicul Marius Tătar.

 Cătălin Cristea – performanțe notabile

3 titluri de campion național: 2014, 2015, 2016

Centura de Aur (2015)

Participant la Campionatul European (2017)

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!