BOX | Cătălin Cristea şi Gabriel Ştefan, vicecampioni ai României

Cătălin Cristea
Publicitate

Cel de-al patrulea titlu de campion al României la box a reprezentat doar un vis pentru dâmbovițeanul Cătălin Cristea. Pugilistul Clubului Sportiv Municipal Târgoviște s-a mulțumit în acest an doar cu medalia de argint la Naționalele de seniori ale României.

Sportivul antrenat de Nicu Tamaș a ratat titlul categoriei 91 de kilograme, după ce a fost învins de Andrei Arădoaie (Dinamo București), prin decizie unanimă. Chiar dacă meciul s-a dovedit destul de echilibrat, în fața arbitrilor, câștig de cauză a avut Arădoaie, favoritul categoriei grea. După eșecul de aseară, din finală, Cristea a rămas doar cu titulatura de vicecampion al României în 2017 și nu cu cea de campion, așa cum a fost în 2014, 2015 și 2016.

Medaliat cu argint a fost și Gabriel Ștefan

Tot aseară, în Sala Circului “Globus” din București, pe lângă Cristea, CSM Târgoviște a mai avut un medaliat cu argint la ediția din acest an a Naționalelor de seniori. Vicecampion al țării a fost și Gabriel Ștefan, la categoria 52 de kilograme. În finala acestei categorii, sportivul antrenat de Nicu Tamaș a cedat prin abandon (repriza I), în fața lui Adrian Mihalache, de la CS Jiul Rovinari. Fără doar și poate, Ștefan poate fi numit una dintre surprizele frumoase ale întrecerii.

Ionuț Parghel

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!