“Bombonarii”, în extaz! FC Pucioasa a obținut prima victorie în campionat

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa a trecut cu brio de primul meci susținut pe dealul “Patrana” în campionat. Echipa antrenată de Cristi Bălașa a arătat poftă mare de gol și a depășit cu 3-1 pe ACSO Filiași, într-un joc ce a contat pentru etapa a doua a Ligii a 3-a.

La prima reprezentație pe teren propriu, Pucioasa a deschis rapid scorul prin Iamandache (5), după care în primele minute ale actului secund Lețu l-a dublat (53). În schimb, cu 13 minute înainte de final, Nedelea l-a dus la unul de neprezentare, spre bucuria spectatorilor prezenți în tribunele arenei “Dumitru Popescu Tică”. Pe final de meci, bucuria gazdelor a fost puțin stricată de reușita de onoare a Filiașului, semnată de Albăstroiu (86). După succesul cu oltenii, Pucioasa a lăsat în urmă eșecul suferit cu Steagul Roșu Brașov în debutul campionatului și așteaptă cu un moral pe măsură meciul cu Universitatea Craiova, la sfârșitul săptămânii viitoare, în deplasare.
FC Pucioasa – ACSO Filiași   3-1 (1-0)
Marcatori: Iamandache (5), Lețu (53), Nedelea (77)/ Albăstroiu (86).
Pucioasa: Curiman – Călin, Marina, Blas, Diță – Lungeanu (85 Leotescu) – Calofir, Iamandache (89 Niță) – Călinescu (73 Nedelea), Niculăescu, Codroiu (46 Lețu). Antrenor: Cristi Bălașa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!