Bogdan Lobonț, tot mai aproape de a prelua banca tehnică a Chindiei Târgoviște

Sursă foto: prosport.ro.
Publicitate

Există șanse tot mai mari ca în penultima săptămână din luna iunie la Chindia Târgoviște să fie instalată o nouă conducere administrativă, dar și una tehnică.

La nivelul conducerii tehnice se discută intens pentru aducerea unui nou antrenor, după despărțirea de Toni Petrea, petrecută la finalul campionatului. În pole-position pentru preluarea băncii tehnice se află Bogdan Lobonț, antrenor ce a pregătit ultima dată naționala U20 a României, potrivit prosport.ro.  În acest moment, tehnicianul care a mai pregătit-o în trecut și pe U. Cluj este liber de contract.

În aceste zile, Chindia Târgoviște se luptă cu CSA Steaua București pentru cooptarea lui Bogdan Lobonț în staff-ul tehnic. “Militarii” își doresc că acesta să preia o echipă de juniori a clubului. În ultima perioadă, Chindia a mai fost în discuții pentru aducerea unor antrenor precum portughezul Antonio Conceicao și Alexandru Pelici.

Totodată, lângă turnul Chindiei, director sportiv ar ajunge Eduard Stăncioiu, în locul fostului stelist Sorin Paraschiv.

Un lucru cert este că luni sau marți a fost programată o ședință a Adunării Generale a Acționarilor la Chindia Târgoviște. După această ședință, va avea loc și o conferință de presă, în care, cel mai probabil, va fi anunțat noul președinte al clubului, dar și noul antrenor.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!