Șapte persoane, printre care și un bebeluș, salvate de jandarmi dintr-o casă cuprinsă de flăcări

Publicitate

Un incendiu violent a izbucnit, luni de dimineață, la o casă din orașul Bistrița. În momentul izbucnirii incendiului în imobil se aflau 7 persoane: trei adulți și patru copii. Printre cei patru copii se afla și un bebeluș de două săptămâni.

Toate persoanele au fost evacuate din locuința cuprinsă de flăcări de un echipaj de jandarmi care patrula prin zonă.

Cele șapte persoane dormeau în momentul în care în casă izbucnise un incendiu, norocul lor fiind că o patrulă a Jandarmeriei a zărit fumul dens care ieșea din imobil și le-a sărit în ajutor.

”Jandarmii care se aflau într-o acțiune de patrulare au zărit inițial un fum dens care ieșea de la o casă din cartierul Ștefan cel Mare. Imediat jandarmii au oprit mașina, au intrat în imobilul respectiv și au constatat faptul că în interior se aflau mai multe persoane.

Oamenii legii i-au trezit pe cei trei adulți și patru copii care încă dormeau, i-au evacuat cât au putut de repede și i-au urcat în autospeciala Jandarmeriei.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit și persoanele în cauză au fost transportate la Viișoara, la domiciliul părinților”, au precizat jandarmii din Bistrița-Năsăud.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!